Lid van Stichting Klachten Instituut
Contact informatie:
F.M. Meijer
Roerdomp 13
4822 RN BREDA
T: 076 541 86 44
F: 076 541 86 11
E: info@fmverzekeringen.nl

© teksten: F.M. Meijer
© webdesign: Script Zine Design

www.fmverzekeringen.nl - Alle schadeverzekeringen - Levensverzekeringen - Pensioenen - Beleggingsfondsen
» Reis & annulering
ReisverzekeringenHeerlijk relaxen, verweg van alle dagelijkse stress. Lekker doen waar jezelf zin in hebt. Zo verlopen de meeste vakanties, maar niet allemaal. Het kan gebeuren dat de reis eerder moet worden i.v.m. een onverwachte gebeurtenis. Op deze pagina kunt u een reisverzekering vergelijken en afsluiten geheel naar uw eigen wens.

All Travels Card
Met de All Travels Card profiteert u van een flexibele reisverzekering met een zeer volledige dekking. Op de Card zitten 25 'travels'. Deze travels staan voor 25 dagen. U gebruikt de travels pas als u werkelijk op reis gaat. Eenvoudig en snel. U gaat naar de site www.alltravelscard.nl of u belt het speciale nummer om de gewenste dekking door te geven. Besluit u langer te blijven? Geen probleem! U geeft via de site of het telefoonnummer uw gegevens eenvoudig door.

Doorlopende reis en annuleringsverzekering
Met een doorlopende reisverzekering kunt u zovaak uw koffers pakken als u zelf wilt. Zonder ook maar een nieuwe verzekering af te sluiten.
Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al uw reizen (ook een weekendje weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering. De Doorlopende Annuleringsverzekering sluit u slechts één keer en u bent het hele jaar verzekerd.

Kortlopende reis en annuleringsverzekering
De één kiest voor een luiervakantie aan het strand, de ander een sportieve vakantie in de bergen.
Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren. Ook  moet u dan een deel van de reissom betalen. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk.

RecreActief
Een sport- of hobbyuitrusting is vaak iets waar ongemerkt veel geld in gaat zitten. Denk bijvoorbeeld Golfaan bergklimmateriaal, een golfset, foto- en videoapparatuur en een ruitersport- of duikuitrusting. Verlies, diefstal of beschadiging betekent dan ook al gauw een schadepost van duizenden euro’s. Met de RecreActief Verzekering is uw vrijetijdsuitrusting goed verzekerd. Het hele jaar door, overal ter wereld.