Lid van Stichting Klachten Instituut
Contact informatie:
F.M. Meijer
Roerdomp 13
4822 RN BREDA
T: 076 541 86 44
F: 076 541 86 11
E: info@fmverzekeringen.nl

© teksten: F.M. Meijer
© webdesign: Script Zine Design

www.fmverzekeringen.nl - Alle schadeverzekeringen - Levensverzekeringen - Pensioenen - Beleggingsfondsen
» Old timer
Het wordt steeds populairder: een oldtimer om lekker te toeren op mooie dagen. En omdat u zo zuinig op 'm bent, heeft Unigarant een zeer zuinige oldtimerverzekering voor uw klassieker. Voordelig en op maat. En toch buitengewoon compleet.

De Oldtimerverzekering kan alleen door particulieren wordt afgesloten voor auto's en motoren die 20 jaar of ouder zijn en niet meer dan 7.500 kilometer per jaar rijden. Daarnaast moet de oldtimer een 'tweede' voertuig zijn.

Auto Oldtimer
Auto Oldtimer verzekering
Niets zo fijn als in uw oldtimer stad en land door te toeren. Het gevoel van zorgeloos rijden en dat niemand u iets kan maken. U geniet van uw oldtimer. En zo hoort het ook.

Het rijdt net even prettiger als u weet dat uw 'gouwe ouwe' goed verzekerd de weg op gaat. Daarom kunt u op deze pagina de oldtimer verzekering samenstellen geheel naar eigen wens.


Motor Oldtimer
Genietend van de ritten op uw oldtimer, kan u niets gebeuren. De motor brengt u waar u maar wilt. Toch zit een ongeluk of schade in een klein hoekje. Erg vervelend natuurlijk. Maar net even iets minder vervelend als uw 'motor op leeftijd' goed verzekerd is. Alles wordt dan snel geregeld en voor u het weet vervolgt u weer met veel plezier uw rit. En zo hoort het ook... 
Motor Oldtimer